Haku Seinäjoen nuorisovaltuustoon kaudelle 2023-2024 on nyt auki!

Oletko kiinnostunut vaikuttamisesta? Jos olet, Seinäjoen Nuorisovaltuusto on paras paikka sinulle!

Seinäjoen nuorisovaltuusto on itsenäinen sekä poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton toimijataho. Nuorisovaltuustossa on mukana maksimissaan 25 nuorta, jotka ovat kiinnostuneita vaikuttamisesta ja omasta ympäristöstään. Nuorisovaltuusto toimii yhteistyössä nuorten, nuorisopalveluiden ja kunnallisten päättäjien kanssa nuorten elinolojen parantamiseksi. Se tuo myös nuorten mielipiteet julki erilaisissa lautakunnissa ja työryhmissä.

Nuorisovaltuuston hakuun saavat osallistua 13-20-vuotiaat Seinäjoella asuvat, opiskelevat tai kirjoilla olevat nuoret. Toimintakausi on kaksivuotinen. Valtuusto kokoontuu kuusi kertaa vuodessa yleiskokoukseen. Mahdolliset työryhmät kokoontuvat tarvittaessa.

Nuorisovaltuusto ei ole vain kokouksia tai asiakirjojen lukemista. Tässä porukassa voit myös järjestää tai osallistua tapahtumiin sekä ennen kaikkea saada uusia kavereita. Et tarvitse minkäänlaista kokemusta liittyäksesi mukaan, sillä me opetamme kaiken tarvittavan.

Onko koulussasi jotain parannettavaa? Puuttuuko keskustasta jotain? Kaipaatko tekemistä viikonloppuisin? Tuu mukaan Seinäjoen nuorisovaltuustoon ja pääset vaikuttamaan sinulle tärkeisiin asioihin.

Hakulinkki: https://forms.gle/AerPHE8zBdDQd63B6

Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä nuorisovaltuuston puheenjohtajaan: alisa.torkko@seinajoki.fi tai 0505113959

Haku päättyy 16.10.2022